Τι Περιλαμβάνει το The Ortho ReGen. Protocol

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 1. Θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο

Η θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο (Υ.Β.Ο.) αποτελεί μια ιδιαίτερα δραστική θεραπευτική παρέμβαση της σύγχρονης Ιατρικής επιστήμης, όπου κατά την οποία αναπνέεται 100% οξυγόνο σε πίεση περιβάλλοντος μεγαλύτερη της 1 ατμόσφαιρας και πραγματοποιείται εντός του υπερσύγχρονου πολύχωρου θαλάμου για 12 καθήμενους ασθενείς.

Η θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο είναι η μόνη θεραπευτική προσέγγιση στην ιατρική επιστήμη που επιτυγχάνει μεταξύ άλλων:

 • Την εξασφαλισμένη Οξυγόνωση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη ξεπερνώντας εμπόδια αιμάτωσης – οξυγόνωσης είτε λόγω οιδήματος -αιματώματος είτε καταστροφής – απόφραξης των μικρών αγγείων.

 • Την εκ των έσω άσκησης Αποιδηματικής δράσης λόγω της φυσικής αντίδρασης αγγειοσύσπασης με περιφερική νόρμο ή υπεροξία, αυξάνοντας την ταχύτητα ροής του αίματος.

 • Της εκ των έσω άσκησης Αντιφλεγμονώδους δράσης εμποδίζοντας την προσκόλληση των λευκοκυττάρων στο ενδοθήλιο (εσωτερικός χιτώνας) των αγγείων, σταματώντας έτσι τον καταρράκτη της φλεγμονής.

 • Την αποκατάσταση της φυσιολογικής αιμάτωσης των βεβλαμένων ιστών μέσω της δημιουργίας νέων μικρών αγγείων (διέγερση του Vascular Endothelial Growth Factor).

 • Την οπωσδήποτε προαγωγή της επούλωσης των ιστών μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών (Κολλαγονογένεση), οστεοβλαστών (δημιουργία οστού) και χονδροβλαστών (δημιουργία χόνδρου).

 • Την εξασφαλισμένη προαγωγή της κυτταρικής ενέργειας (αερόβια γλυκόλυση και παραγωγή ΑΤP) και τη συνεπή εύρυθμη κυτταρική λειτουργία (κυτταρικός μεταβολισμός).

 1. Θεραπεία Διαμαγνητικής Αντλίας CTU-20 | PERISO

Τι είναι: Η Διαμαγνητική Αντλία είναι μια καινοτόμος μοναδική στο είδος της, συσκευή που παράγει ένα χαμηλής συχνότητας υπερπαλμικό μαγνητικό πεδίο εντάσεως 2 Tesla (20.000 Gauss).

Δράσεις:
Λόγω των χαρακτηριστικών της, η συσκευή έχει άμεση επίδραση στους βιολογικούς ιστούς κατά τέσσερις τρόπους:

 • Δράση στο οίδημα και την αιματική κυκλοφορία
  Η Διαμαγνητική Αντλία επιδρά μηχανικά με άμεση δράση στην απώθηση των υγρών σε μια περιοχή, επεμβαίνοντας άμεσα στο οίδημα που εμφανίζεται σε ιστούς μετά από τραυματισμό.
  Η εφαρμογή του μαγνητικού πεδίου μεγάλης εντάσεως επιδρά στα πολύ μικρά αγγεία και κατά συνέπεια την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας.

 • Ενδογενής Βιοδιέγερση (Αντιφλεγμονώδης και Επουλωτική δράση)
  Το μεταβαλλόμενο μαγνητικό πεδίο (οι παλμοί της Διαμαγνητικής Αντλίας) ρυθμίζει το ηλεκτρικό δυναμικό των τραυματισμένων κυττάρων και την αντλία νατρίου-καλίου με αποτέλεσμα την έντονη οξυγόνωση, τη βελτίωση της αιμάτωσης (αγγειοδιαστολή) ασκώντας αντιφλεγμονώδη δράση και αύξηση της βιολογικής δραστηριότητάς των κυττάρων (Επούλωση).

 • Έλεγχος του Πόνου
  Η Διαμαγνητική Αντλία εκπέμπει μία συγκεκριμένη συχνότητα (230 kHz), η οποία αλληλοεπιδρά άμεσα με τους υποδοχείς του πόνου με αποτέλεσμα τη βελτίωση του πόνου (αύξηση του ουδού του πόνου).
 • Προώθηση (εμφύτευση) φαρμάκων και ουσιών
  Με την Διαμαγνητική Αντλία, είναι δυνατόν να προωθηθούν εντός του ιστού μόρια (π.χ. φάρμακα και ουσίες) με καθαρά μηχανικό τρόπο, σε βάθος ως και 7 εκατοστά εντός του ιστού, και την ποσότητα της δραστικής ουσίας που παραδίδεται στην περιοχή μέχρι 95%. Έτσι, δραστικές ουσίες λειτουργούν τοπικά στην πάσχουσα περιοχή, παρέχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποφεύγοντας τις παρενέργειες αυτών.

 1. The Ortho Pharma Formulas / The Ortho Nutri Formulas / The Nutri ReGen. Formulas

Η φαρμακευτική αγωγή The NutriReGen. Formulas του TheOrthoRe.Gen. Protocolείναι ο στρατηγικός συνδυασμός επιλεγμένων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής (τρόφιμα ειδικού ιατρικού σκοπού), στην με σκοπό την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής αντιφλεγμονώδους και επουλωτικής δράσης.

Τα φάρμακα και τα συμπληρώματα διατροφής (τρόφιμα ειδικού ιατρικού σκοπού), που αποτελούν τα κριτήρια επιλογής τους:

 • Παρέχουν τη μέγιστη δράση ανάλογα με τη φάση θεραπείας.

 • Έχουν την δέουσα δόση των συστατικών τους.

 • Συνδυάζονται κατάλληλα σύμφωνα με την παθοφυσιολογία της νοσολογίας (τι συμβαίνει στον πάσχοντα ιστό) και έχει περιγράφει στην ιατρική βιβλιογραφία.

Οι δράσεις τους είναι: Αντιφλεγμονώδης, Αποιδηματική, Αναλγητική άμεση και έμμεση βελτίωση της Αιμάτωσης, Μυοχαλαρωτικά, Επουλωτικά και προστατευτικά Οστών – Χόνδρου, Ενισχυτικά και Επουλωτικά Μυών, Ενισχυτικά Λειτουργίας Κυττάρων.

 1. Αποκατάσταση της Φυσιο-κινητικής λειτουργίας και προβλημάτων εμβυομηχανικής που είτε είναι υπεύθυνα για την νοσολογία είτε δημιουργούνται ένεκα αυτής. Διατήρηση και ενίσχυση του Μυϊκού τόνου, με ειδικό ασκησιολόγιο. (Reformer, Aerial, TRX).

Επικοινωνήστε μαζί μας